Impress Your Dog Senior geperste hondenvoeding

 

Impress Your Dog Senior

Een geperste brok voor jouw senior

Impress Your Dog Senior is een geperst en volledig diervoeder voor de oudere hond. De brokken dragen bij aan een sterke en gezonde basis voor jouw senior hond. De voeding biedt de optimale samenstelling voor een ouder wordende hond, zoals een lager eiwit-, vet- en fosforgehalte en het bedraagt extra vitamine E. Deze aanpassingen in de voeding zijn erg belangrijk, omdat een oudere hond meer moeite heeft om de voedingsstoffen uit de voeding te halen. Met Impress Your Dog senior blijft jouw hond ook in deze levensfase volop genieten.

Deze geperste Senior brokken hebben de optimale samenstelling voor jouw oudere hond en is gemaakt van volledig natuurlijke grondstoffen. In de brokken is 68% van het eiwit van dierlijke oorsprong dat dient als de perfecte energiebron voor jouw hond. Het voer is rijk aan zalmolie wat zorgt voor een goede conditie van huid en vacht. Bovendien is het een tarwegluten vrij recept. Daarnaast zit er 20% mais en 13% rijst in de brokken verwerkt wat zorgt voor een goed verteerbare brok voor jouw hond.

Wanneer je het beste kunt starten de Impress Your Dog Senior brok is afhankelijk van het ras van jouw hond:

Kleine rassen
vanaf 8 jaar

Middelgrote rassen
vanaf 7 jaar

Grote rassen
vanaf 6 jaar

Impress Your Dog Senior brokken uitproberen?

Adult brokken zijn verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg.
Klik hier en vind eenvoudig je dichtstbijzijnde Impress Your Dog winkel. 

 

Voeradvies Senior brokken

In onderstaand voerschema vind je heel gemakkelijk een passende voergift voor je hond. Zoek in de bovenste balk het actuele gewicht van je hond en kies daar de juiste leeftijd in maanden bij. Je ziet nu heel eenvoudig een geschikte voergift voor je hond per dag. Volg het voerschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag.

 
Klik op bovenstaande afbeelding voor een groot en duidelijk voerschema

Naast een goed voer voor je hond is het belangrijk dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is.

Samenstelling

Maïs, gevogelte (20%), rijst, vleesmix (13%), dierlijk eiwitextract (9%), hemoglobine, gehydrolyseerde kippenlever, zalmolie (0,7%), gist, mineralen.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 20%, ruw vet 6%, ruwe celstof 2,5%, ruwe as 4%, vocht 10%, calcium 0,9%, fosfor 0,6%.

Vobra Special Petfoods BV

Marshallweg 4
5466 AJ Veghel Nederland
Tel: +31 (0)413 229443

Postadres

Postbus 64
5460 AB Veghel Nederland
info@vobra.nl
www.vobra.nl