Impress Your Dog Grain Free geperste hondenvoeding

 

Impress Your Dog Grain Free

De geperste brok voor jouw gevoelige hond

Impress Your Dog Grain Free is een geperst en volledig diervoeder voor volwassen honden. Het voer is geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor granen- of gluten. Het recept is ontwikkeld ter ondersteuning van een gezonde maag- en darmfunctie bij honden.

Deze geperste Grain Free brokken hebben de optimale samenstelling voor jouw volwassen hond en zijn gemaakt van volledig natuurlijke grondstoffen. In de brokken is 74% van het eiwit van dierlijke oorsprong dat dient als de perfecte energiebron voor jouw hond. Het voer is rijk aan zalmolie wat zorgt voor een goede conditie van huid en vacht. Daarnaast bevat het onder meer aardappel, erwten en appel en zijn er geen granen toegevoegd, waardoor het past in een glutenvrij dieet. Voor gezonde darmen en een extra smakelijke brok is er extra gist toegevoegd. De natuurlijke ingrediënten zorgen bovendien voor een bijzonder licht verteerbaar en voedzaam brokje.

Wanneer en hoelang je de Impress Your Dog Grain Free brokken het beste kunt geven is afhankelijk van het ras van jouw hond:

Kleine rassen 
van 10 maanden tot 8 jaar

Middelgrote rassen
van 12 maanden tot 7 jaar

Grote rassen
van 15 maanden tot 6 jaar

Schakel na deze periode over naar de senior brok.

Impress Your Dog Grain Free uitproberen?

Impress Your dog Grain Free brokken zijn verkrijgbaar in 3 en 12,5 kg.
Klik hier en vind eenvoudig je dichtstbijzijnde Impress Your Dog winkel. 

 

Voeradvies Grain Free brokken

In onderstaand voerschema vind je heel gemakkelijk een passende voergift voor je hond. Zoek in de bovenste balk het actuele gewicht van je hond en kies daar de juiste leeftijd in maanden bij. Je ziet nu heel eenvoudig een geschikte voergift voor je hond per dag. Volg het voerschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag.

 

Klik op bovenstaande afbeelding voor een groot en duidelijk voerschema

Naast een goed voer voor je hond is het belangrijk dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is.

Samenstelling

gevogelte (59%), aardappel (23%), erwten, dierlijk vet (gevogelte), bietenpulp, appel, gist, gehydrolyseerde kippenlever, mineralen, visolie (zalm)

Analytische bestanddelen

ruw eiwit 27%, ruw vet 11%, ruwe celstof 6,4%, ruwe as 6,8%, vocht 10%, calcium 1,2%, fosfor 0,9%

 

Vobra Special Petfoods BV

Marshallweg 4
5466 AJ Veghel Nederland
Tel: +31 (0)413 229443

Postadres

Postbus 64
5460 AB Veghel Nederland
info@vobra.nl
www.vobra.nl